Cum au inceput sa apara verdeturile in piata am dat iama in ele. Ori in salate, ori la preparat cine stie ce mancaruri, parca au gustul primaverii in ele, nu gasiti?
Asa ca azi va prezint o mancare delicioasa de pui cu multe verdeturi: ceapa, usturoi, patrunjel si marar. Un deliciu, repet, desi e o mancare tare simplu de facut!
Am spalat si curatat de pielite ciocanelele si fasiile de muschiulet, dupa care le-am asezat intr-o tava. Le-am condimentat cu sare si piper.
Ceapa si usturoiul curatate si spalate le-am taiat marunt si le-am pus peste carne in tava. Am tocat marar si patrunjel, din care am adaugat o parte acum in tava.
Am adaugat bulionul de rosii, am stropit cu putin ulei si o ceasca cu apa si am pus tava in cuptor, la foc potrivit.
Am lasat mancarea la cuptor pana copanelele s-au rumenit, fara a uita sa le stropesc din cand in cand cu sosul din tava.
La final am presarat restul de marar si patrunjel peste mancare.
1
cand e vremea rosiilor prefer sa pun rosii taiate cubulete in mancare in loc de bulion, mancarea are un gust mult mai bun