Ce mancarica gustoasa am facut inspirata fiind de la Corina. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-pui-cu-smantana/
Mai intai punem ceapa taiata cubulete impreuna cu pasta de ardei la calit in untul topit. Lasam 7-8 minute, dupa care adaugam ciupercile si mai lasam inca 10 minute.
Adaugam carnea impreuna cu vinul si 150 ml apa, sare si piper si lasam mancarea la innabusit cu capacul pus pentru 20 de minute. Daca este nevoie, mai adaugam apa.
Adaugam ceapa verde tocata marunt, 1oo ml apa si mai lasam la fiert.
Cand este gata, inainte cu 5 minute sa stingem focul mancarii, adaugam smantana diluata cu 2 linguri de apa si verdeata.
Pofta buna!
1
Puteti adauga 100 ml de vin alb.
2
Cu marar verde adaugat la final, va fi si mai aromata.