Mancare de pui cu mazare si zucchini

de Bya Ralu in Pui, 23 Aug 2014 | 3293 vizualizari

 

O mancarica excelenta

 

INGREDIENTE

  •  pulpe superioare de pui
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 cutie de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri suc de rosii
  • ulei de masline
  • vegeta,piper alb,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu mazare si zucchini:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu morcovul taiat rondele.

Se adauga bucatile de pui, se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Dovlecelul se curata de seminte, se clateste bine si se taie feliute, se pune peste pui la fiert impreuna cu mazarea scursa de zeama.

Se pun condimentele si sucul de rosii.

Se lasa pana cand carnea si legumele au fiert iar zeama a scazut.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu mazare si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu mazare si cartofi