Mancare de pui cu fenicul

de Valclaudia in Pui, 16 Iul 2013 | 8428 vizualizari

 

nu mi-am imaginat ca feniculul e atat de gustos! E prima data cand gatesc mancare cu fenicul si sunt tare multumita de rezultat... Clar voi mai incerca sa-l gatesc si in alte variante!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de fenicul
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 4 rosii taiate cubulete
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • cateva bobite de mustar
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu fenicul:

Spalam carnea si legumele.

Taiem feniculul bucati si il calim in ulei cca 3-4 minute. Adaugam carnea de pui si o acoperim cu apa (1 cana). Condimentam si lasam sa fiarba mancarea acoperita cu un capac cca. 15 minute.

Intoarcem carnea pe cealalta parte, adaugam rosiile taiate cubulete si bobitele de mustar si acoperim din nou mancarea. O lasam sa fiarba la foc mic pana cand scaade lichidul si ramane un fel de ghiveci de legume cu bucati de carne.

Stingem focul la mancare, adaugam patrunjelul verde tocat si mai lasam mancarea acoperita cca 5 minute inainte de a servi (pentru a se intrepatrunde aromele).

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Cred ca ar merge de minune cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui gradinareasca