Ciolanul afumat se taie bucati potrivite si se pune intr-un vas cu apa si se da la foc.Se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se scoate carnea pe o farfurie.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Se adauga apoi bucatile de carne peste ceapa calita , se lasa circa 5-10 min. sa se rumeneasca putin carnea , avand grija sa amestecam din cand in cand, iar apoi acoperim totul cu apa calduta.Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la foc circa 1 ora pana cand carnea este bine facuta.
Separat , intr-un vas se adauga prunele si apa cat sa le acopere .Se da la foc potrivit si se tine pana cand prunele se inmoaie fara sa se sfarame.Scoatem prunele cu ajutorul unei spumiere si le adaugam in vasul cu carne.Adaugam si pasta de rosii, indulcim cu zahar si mai lasam sa dea in cateva clocote.Tragem de pe foc si servim calda.
Pofta buna!