Mancare de post- tocanita de ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 7 Mar 2016 | 13135 vizualizari

 

Numai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maxim 15 minute. 

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post- tocanita de ciuperci:

Am spalat ciupercile sub jet de apa rece si le-am curatat de pielita, dupa care le-am feliat.

Intr-o tigaie am incins ulei de masline, am adaugat usturoiul taiat apoi ciupercile. Imediat ce s-au patruns (lucru care se intampla cat invarti de cateva ori cu lingura ciupercile) am presarat mararul verde tocat si am condimentat simplu cu sare si piper. 

Puteti servi tocanita de ciuperci cu paine prajita sau cu o mamaliguta alaturi, depinde cum preferati sau cat timp aveti la dispozitie. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post- tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post