Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci

de Miha in Mancaruri de post, 4 Apr 2015 | 15137 vizualizari

COMENTARII (23)

Adele 1

04.04.2015, 09:59

Ce bine arata (emoticon pofticios)

Constelatialeu 1

04.04.2015, 10:00

Cam bune,astea-mi plac mai mult decat alea cu carne....uite minune la mine....

Merisor 1

04.04.2015, 10:00

Ce prezentare frumoasa!

Miha 1

04.04.2015, 10:03

Gherca Daniela 1

04.04.2015, 10:04

iry-gabriela 1

04.04.2015, 10:10

bune

Catalina L 1

04.04.2015, 10:21

foarte bune

Gicuta 1

04.04.2015, 10:27

Bunica 1

04.04.2015, 10:34

Astea-mi plac!

DIANA B 1

04.04.2015, 11:04

Wow , ispitoooooooooo ... se termina postul si eu tot nu m-am invrednicit sa fac asa ceva ...

Geanina87 1

04.04.2015, 11:56

buneee

simona72 1

04.04.2015, 13:32

Grozav de bune!

Rocsi 1

04.04.2015, 20:30

Sunt cele mai bune!

mena29 1

04.04.2015, 22:07

Daaa,minunata! Zilele trecute am facut si eu,ne plac mult si noua!

Carmen_g 1

04.04.2015, 23:00

Sarmalele mele preferate

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:16

bune bune

Bya Ralu 1

05.04.2015, 06:24

delicioase

mirela0911 1

05.04.2015, 18:38

Bune!

Oana 1

06.04.2015, 10:29

Foarte bune! Imi plac mult!

MOKUSKA 1

06.04.2015, 20:56

mihaelar63 1

07.04.2015, 01:23

De aici gust

Teo 1

07.04.2015, 22:15

Le-as manca cu strachina cu tot!

Ancutsa 1

15.11.2017, 13:18

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez si ciuperci