Mancare de pipote si inimioare de pasare

de Steffy in Pui, 23 Oct 2013 | 8617 vizualizari

 

Este o mancarica simpla si gustoasa. Cand sunt in pana de idei si vreau ceva rapid, fac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • o punga mica de inimioare si pipote de pasare
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta tomate
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper, patrunjel dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pipote si inimioare de pasare:

Spalam inimioarele, le taiem codita, iar pipotele le impartim in 2 daca sunt prea mari si le punem la fiert. Aruncam prima apa si punem iar la fiert. Trebuie lasate circa 30-40 minute pentru a se patrunde usor cu furculita.

Calim ceapa intr-o tigaie cu ulei, punem apoi inimioarele si pipotele de pasare si pasta de tomate. Punem apa si lasam sa mai fiarba 15 minute, pana mai scade sosul. Adaugam sare si piper dupa gust.

La final, punem usturoiul maruntit si patrunjelul tocat, apoi luam mancarea dupa foc. Se serveste cu placere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pipote si inimioare de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

23.10.2013, 17:02

super bun

RuxyRux 1

23.10.2013, 20:36

Simplu si bun!

Rocsi 1

23.10.2013, 21:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]