Mancare de pastai cu costita afumata

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Iun 2017 | 12817 vizualizari

 

Cea mai gustoasa mancare de pastai :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g costita afumata
  • 400 g pastai de fasole
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu costita afumata:

 

Mai intai, punem costita la calit in ulei incins. Adaugam dupa 2-3 minute si 3-4 graunti de usturoi tocati marunt. Lasam inca 3-4 minute, apoi adaugam pastaile si apa cat sa le acopere. Lasam 10-15 minute sa fiarba, dupa care adaugam pasta de tomate, sare si piper dupa gust.

Lasam la fiert pana cand pastaile sunt fierte, aprox. 30 de minute.

Pisam restul grauntilor de usturoi si il adaugam in mancare, inainte cu 1 minut sa stingem focul. Adaugam si mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti face mancarea direct cu rosii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu costita afumata