Pulpele de pui le parlim pe flacara si le spalam bine. Le tamponam cu un servet de surplusul de apa si le taiem pe jumatate. Intr-o oala teflonata punem pulpele si le rumenim pe ambele parti (daca puneti intr-o oala de normala nu uitati sa picurati putin ulei). Le acoperim cu apa si le lasam sa fiarba, dar cand formeaza spuma o indepartam cu o paleta.
Morcovul il curatam de coaja, il spalam, il taiem pe lung pe jumatate, apoi rondele. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosia o decojim si o taiem cubulete. Ardeiul il taiem bucatele nu foarte mari. Dupa ce spumam carnea, adaugam si legumele, in afara de rosie. Cand este fiarta pe jumatate carnea, punem rosia taiata, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust. Lasam la foc potrivit si cand e aproape gata carnea, incorporam mazarea, pe care o spalam intr-o apa.
Desfacem pasta de tomate in 3-4 linguri de apa si ii dam drumul peste mancare. Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi tragem oala de pe foc. Presaram marar, o acoperim cu un capac, iar dupa 5 minute poate fi servita.
Mancarea o scadeti cat de mult va place, mie imi place mai in zeama .
Sa aveti pofta...