Mancare de mazare cu ceapa rosie

de alina_paula in Mancaruri de post, 23 Noi 2012 | 10828 vizualizari

 

si fiindca suntem in postul Craciunului ..o mancarica de post gustoasa si hranitoare...

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare
  • 3 cepe rosii
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 4 linguri pasta tomate
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ceapa rosie:

Ceapa curatata se taie marunt si se pune la calit. Ardeiul se spala si se taie iar morcovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mari. Dupa ce ceapa devine sticloasa se pune o ceasca de apa calda si se pun si ardeii si morcovul si se fierb pana se inmoaie legumele si ceapa. Apoi se pune mazarea (a mea a fost de la congelator, dar daca este proaspata se fierbe si apoi se adauga ) si se adauga apa calda cat sa le acopere. Se pune si pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute apoi se opreste focul si se adauga mararul tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta ( mai pe arabeşte)