Mancare de linte

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 11978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr linte maro
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • sare,piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 50ml ulei
  • apa
  • 2 linguri bulion.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

1. Se spala bine lintea si se pune intr un vas cu apa calda la inmuiat.

2. Intre timp tocam ceapa marunt , morcovii si telina , si le inabusim in putin  ulei si apa. Adaugam apoi lintea si acoperim cu apa lasand sa fiarba la foc potrivit cam 30 minute.

3. Cand lintea este aproape fiarta adaugam sarea ,piperul, boiaua de ardei dulce, cimbru si bulionul.

4.Mai lasam sa fiarba cam 5-10 minute. important ca lintea sa nu se sfarame )

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete(by Irina)