Mancare de fasole verde de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 22 Feb 2010 | 13547 vizualizari

COMENTARII (11)

ionix 1

22.02.2010, 18:47

eu las mai putin fasolea la fiert, cat sa ramana boabele-n teaca... mie-mi plac un pic mai nefierte

Rocsi 1

22.02.2010, 18:51

pai crude asa k tineda knd le faci k si garnitura merg mai nefierte dar canl de manci asa ca tocanita de post fara nimic merg mai fierte parerea mea...dar fiekre le face cum le place

ionix 1

22.02.2010, 18:54

fata, nu te supara pi mini... mie asa-mi plac legumele, un pic mai nefierte crude asa ca mine

Rocsi 1

22.02.2010, 18:56

stai linistita k nu ma supar ce ai...doamne fereste ziceam doar...eu mai fierte manank...fiekre cu gusturile sale ...nu e suparare.

Rocsi 1

22.02.2010, 18:57

si nu vb moldevenesti asa in ultimul hal k oi fi eu moldoveank dar nu vb asa doar stii

ionix 1

22.02.2010, 19:00

oricum n-ai voie sa te superi pe mine... sunt verisoara ta favorita, nu-i asa?
offf, tafnoaso... nu semeni cu mine, asa blanda

Rocsi 1

22.02.2010, 19:05

aoleu tu blanda?nici in vesele mele nu esti tu blanda...nu sunt tafnoasa am zis si eu ...glumeam si eu

ionix 1

22.02.2010, 19:16

fata, seman cu unele rude de prin Falticeni... ce sa-i faci

violette 1

23.02.2010, 16:08

Buna, buna fasolica. Imi place!

nadina73 1

26.02.2010, 00:04

super cred ca am sa o incerc char maine cu piftelutele mele de garbanzos,mersi de idee

Rocsi 1

26.02.2010, 13:50

pentru putin...sper sa iti placa..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linte cu usturoi si ardei