Mancare de fasole pastai, la Multicooker

de Ina in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 6595 vizualizari

COMENTARII (17)

Krystyan Trendy 1

20.12.2014, 22:45

Foarte buna

Ina 1

20.12.2014, 22:46

Da

MotanLaOale 1

20.12.2014, 22:52

Andra_Constantinescu 1

20.12.2014, 22:56

T I M E A 1

20.12.2014, 22:57

Ina 1

20.12.2014, 23:04

Merisor 1

20.12.2014, 23:25

Corinuta 1

20.12.2014, 23:26

buna fasolica!

Geanina87 1

20.12.2014, 23:32

buna

iry-gabriela 1

20.12.2014, 23:35

Dau carnea pentru asa ceva

mihaelar63 1

20.12.2014, 23:38

Placee !!!

Rocsi 1

20.12.2014, 23:49

Ce mult imi place mancarea de pastai!

deyutzky 1

21.12.2014, 00:59

buuuuna

simona72 1

21.12.2014, 08:41

Nu ne dam in vant dupa fasolea verde, dar mi-ai adus aminte ca am si eu 3 pungi in congelator...imi place simpla si a ta e tare buna!

mirela0911 1

21.12.2014, 09:23

Cred ca e tare buna!

MOKUSKA 1

22.12.2014, 09:47

adooor pastaile

Bya Ralu 1

30.12.2014, 05:55

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta (de post)