Am conectat Multicookerul la sursa de curent si am pus in oala mare aproximativ 500 ml apa.Am selectat BOIL si am asteptat ca apa sa inceapa sa fiarba .Intre timp am ales fasolea, am rupt-o in 2-3 iar cand apa a inceput sa fiarba am spalat fasolea si am pus-o in apa cu putina sare.Cand apa a inceput sa fiarba Multicookerul s-a setat automat pe 30 minute.Am lasat fasolea sa fiarba 30 de minute insa fiind cam multa (1 kilogram) am mai setat inca odata BOIL si am mai lasat-o inca 15 minute .Intre timp am tocat ceapa si am facut pasta de rosii la blender.Cand a fost gata, am scurs fasolea intr-un castron.In oala multicooker am pus 2-3 linguri de ulei si am setat FRY pentru 20 minute.Dupa 2-3 minute am pus ceapa si cu 7 minute inainte pasta de rosii si usturoiul taiat. Am pus si fasolea si am setat STEW pentru 20 minute.La final am pus patrunjelul tocat.
1
La 1 kilogram de fasole verde oala era destul de plina, de aceea va recomand sa puneti mai putina fasole