Mancare de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de post, 15 Mar 2018 | 6511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (1 galben+1 verde);
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 1 ceapa;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 1/2 ardei rosu iute;
  • cimbrisor uscat;
  • sare;
  • piper;
  • marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Ceapa tocata se caleste in ulei de masline si putina apa.

Cand s-a inmuiat, se adauga usturoiul tacat (se zdrobeste cu lama cutitului, apoi se taie), dovleceii feliati subtire si condimentele.

Se mai adauga putina apa, se pune capacul si se lasa 5 minute sa se inmoaie, apoi se adauga ardeiul taiat rondele.

Se mai lasa pe foc 5 min si se mai adauga apa, daca este nevoie.

Se serveste cu marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi rumeniti, cu ceapa verde si usturoi