Curatam si spalam bine toate legumele.
Cartofii trebuie taiati in cubulete, apoi ii punem intr-o tava de copt pe care am pus hartie de copt. Stropim cartofii cu ulei si punem si putina vegeta. Coacem cartofii pana sunt frumosi rumeniti la 180 de grade C.
Taiem ardeiul cuburi, morcovii in rondele, ciupercile grosier si ceapa in fasii potrivite.
Intr-o oala punem uleiul si apoi adaugam ceapa. O calim putin cu 2 catei de usturoi. Dupa ce ceapa s-a calit, scoatem cateii de usturoi. Adaugam ciupercile si amestecam usor pana mai scad din volum. Adaugam morcovul, mazarea si ardeiul. Amestecam. Adaugam apa pana acoperim toate ingredientele. Lasam totul sa fiarba pana obtinem o mancarica mai groasa. La final, adaugam cartofii, amestecam si luam de pe foc. Presaram patrunjel deasupra. Eu am servit aceasta mancarica cu orez simplu.