Nu am stiu ce nume sa-i dau acestei mancari...nu am facut-o dupa o reteta anume...asa imi pregatea mie bunica ( Dumnezeu s-o ierte) cand mergeam la ea in vacanta.
Am curatat, spalat si tocat toate legumele.
Prima data am pus in cratita morcovul, ceapa, ardeiul, pastarnacul, patrunjelul, telina in putin ulei cu sare si piper. Cand s-au inmuiat legumele am adaugat apa incalzita si am lasat sa fiarba si cand a inceput sa clocoteasca am adaugat pulpele si cartofii.
Am spalat bine pulpele de pui si le-am oparit in apa cu sare pentru a scoate tot sangele din ele. Am aruncat apa si am spalat din nou bine pulpele.
Cand carnea si legumele au fost fierte am pus frunzele tocate de patrunjel si telina.
Am batut ouale ca pentru omleta si le-am adaugat in zeama.
Am potrivit gustul cu sare si piper.