M-am gandit ce sa mai adaug nou la aceasta mancare oarecum banala si clasica, asa ca am ales maslinele. Am folosit masline micute, in ulei, usor uscate. Mi s-au parut cele mai potrivite pentru aceasta combinatie, cu mancarea de cartofi.
Ceapa am tocat-o si am pus-o la calit in ulei. Am adaugat si ardeiul taiat julienne. Am pus boia, sare si piper.
Dupa ce s-au calit ceapa si ardeiul, am pus cartofii taiati cuburi.
Am adaugat 500 ml apa peste cartofi si am lasat 20-25 de minute sa fiarba. Am acoperit cratita cu un capac.
Dupa cele 25 de minute, am luat capacul, am pus maslinele si bulionul.
Am lasat inca 15 minute, pe foc mic.
La final am pus mararul tocat fin si am potrivit mancarea de sare si piper.
Am servit-o cu salata de ardei copti, din ardeii copti pusi la congelator in toamna. Merge bine si cu gogosari sau castraveti in otet, cu salata de varza, cu muraturi sau cu salata de sfecla. Cum va place!