Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt

de cristinutanicolita in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 2363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roșii
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 200 g kaizer
  • 200 g cârnăciori prăjiți
  • 1 kg ardei capia
  • 2 lg pastă de roșii
  • pătrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt:

Mai întâi se pune ardeiul la copt. (Eu l-am copt în tava la cuptor electric).

Curățăm ceapa, morcovul și cartofi. 

Ceapa o tăiem, morcovul îl dam pe răzătoare. 

Cartofii îi tăiem cubulete. 

Tăiem kaizer și cârnăciorii. 

Punem ulei la încins intr-o cratiță.  Adăugăm kaizerul, cârnăciori și legumele. Le lăsăm câteva minute sa se călesca puțin. Adăugăm cartofii și acoperim cu apa. Acoperim și lăsăm la fiert. 

Ardeiul copt îl curatam și tăiem fâșii, sau cum dorim. 

Când au fiert cartofii, se adaugă pasta de roșii și ardei. Se potrivește gustul de sare și se mai lasă 5 min. 

La sfârșit se adaugă pătrunjel. 

Poftă buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori "melc"