O mancare delicioasa si foarte usor de preparat.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Carnatii se taie rondele cam de 1 cm grosime. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mare. Intr-o cratita se pune uleiul si peste, carnatii. Se lasa pana se rumenesc putin, dupa care se adauga ceapa si morcovul. Se lasa toate pe foc timp de 5 minute si apoi se adauga si cartofii. Se pune apa peste, se asezoneaza cu sare si piper si se pune deasupra o foaie de dafin. Se lasa la foc potrivit cu un capac deasupra pana ce cartofii au fiert. Cand este aproape gata se adauga si pasta de tomate si se mai lasa 2-3 minute. Apoi se opreste focul, se toaca marunt patrunjelul si mararul (cantitatea dupa gust ) si se adauga peste mancare.
Pofta buna !
1
Pentru un plus de gust si culoare se poate adauga si boia de ardei dulce