Mancare de ardei kapia copt cu masline

de katty in Mancaruri de post, 24 Mar 2021 | 8254 vizualizari

 

Pentru ca am intrat in post astazi am pregatit o mancare de ardei kapia copt(din congelator) cu masline.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr ardei kapia copt(congelat)
  • 150 gr rosii din conserva
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 200 gr masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 foi de dafin
  • maghiran uscat
  • piper negru macinat
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei kapia copt cu masline:

Dezghetam  ardeiul kapia. Scoatem cotoarele cu seminte si il rupem fasii. Tocam marunt ceapa si o punem la calit intr-o craticioara in ulei. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul tocat fin, apoi rosiile, pasta de tomate si stingem cu 200 ml apa calda. Adaugam piperul, sare, maghiranul, foile de dafin si cand incepe sa clocoteasca punem fasiile de ardei kapia. Fierbem  pana sosul incepe sa scada si adaugam maslinele. Dupa 5 minute adaugam mararul si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei kapia copt cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume - Philips Multicooker