Mamaliguta in straturi ("Taci si inghite" - Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2014 | 5784 vizualizari

COMENTARII (18)

Lia_ 1

24.05.2014, 22:13

mi-e pofta si de asta

Rocsi 1

24.05.2014, 22:16

O nebunie...

Merisor 1

24.05.2014, 22:17

Foarte buna!

mihaelar63 1

24.05.2014, 22:22

SI mie imi este pofta . Cu castraveti murati de preferinta

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2014, 22:23

cristeena20 1

24.05.2014, 22:33

ce buna"!!!

Adi 1

24.05.2014, 22:42

Si mie mi-a facut Merisor. Este delicioasa.

MotanLaOale 1

24.05.2014, 22:46

Bucataras Medi 1

24.05.2014, 22:57

foarte buna!

Bunica 1

24.05.2014, 23:01

Eu tac,dar imi dai?))

Tabita _ 1

24.05.2014, 23:32

Buna!

Xandrinne 1

25.05.2014, 00:27

simona72 1

25.05.2014, 08:02

babi5 1

25.05.2014, 09:17

Bunaciune

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2014, 14:45

Va pup cu drag! Multumesc!

Micutza Luana 1

02.06.2014, 19:36

tac si inghit ca tere imi place

delia64 1

04.06.2014, 17:00

Dya Daniela Andrei 1

04.06.2014, 17:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite