Mamaliguta in straturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa, sare si malai pentru mamaliguta
  • 150 gr cascaval afumat Delaco
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 300 g branza de burduf
  • 300 gr carnati de casa
  • 200 gr kaizer afumat
  • 100 gr unt
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi:

Incepem prin a pregati mamaliguta dupa cantitatile dorite. As recomanda ca aceasta sa fie mai moale si nu uscata prea mult. In paralel, prajim carnatii si kaizerul taiat in felii subtiri. Intr-o tava intinsa, asezam un strat de mamaliguta, cuburi de unt si cascaval ras, branza de burduf sfaramata si carnatii prajiti cu kaizerul afumat.

Asezam apoi cuiburi de mamaliguta din loc in loc, presaram restul de cascaval ramas si spargem cele 4 oua. Dam tava la cuptor pana ce ouale s-au copt suficient. Optional se mai presara putin cascavl, cand scoatem tava din cuptor. Se serveste calda,

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile difera in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta a la Vasi