Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 4583 vizualizari

 

Un mic dejun perfect pentru week-end...sotul meu e specialist in "frecarea"mamaligii!

 

INGREDIENTE

  • mamaliga:
  • 1 cana faina malai
  • 3 cani apa
  • 1 praf de sare
  • umplutura:
  • 1 cutie crema de branza cu smantana
  • 4-5 felii de slanina afumata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina:

-mamaliga:

   - pui la fiert apa cu sarea

   - cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie si amesteci continuu cu telul -para

  - amesteci continuu si fierbi la foc mic ,cca 15 minute

- umplutura:

  - slanina o "increstezi" si o prajesti

-montare:

   - pe o farfurie mai adanca asezi o "patura" de mamaliga si o nivezexi cu o lingura unsa cu untura lasata de slanina

   - asezi cu lingurita "moturi"de crema de branza cu smantana"ceva fin"

  - repeti operatiunea

  - deasupra asezi branza si feliile de slanina prajita

  - dai la cuptor pentru 15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu "Ceva fin" si slanina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa verde si miez de lapte