Macrou umplut

de eclerash in Peste, 15 Mai 2010 | 9176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 linguri amestec legume mexicane
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut:

Curatam pestii si ii lasam la scurs dupa ce ii stropim cu sare.

Amestecul il vom face tocand ceapa si usturoiul marunt peste care adaugam legumele si o lingura de ulei impreuna cu condimentele.Vom freca cu ulei si pestii pe care ii vom umple si infasura in staniol trimitandu-i in cuptorul preincalzit pentru 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

15.05.2010, 18:15

Imi place macroul foarte mult, dar umplut n-am facut . E bine de retinut.

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 07:19

nici eu nu am mancat umplut niciodata..................arata foarte bine si cred ca e si foarte gustos...............

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:55

iai chiftuit pe saracii pesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Macrou umplut