"Retete festive de iarna"
Mai intai curatam pestele si ii taiem capul si coada. Ceapa o taiem julienne.
Amestecam mustarul cu maioneza, cu sosul de soia si piperul. Amestecul rezultat este foarte sarat de la sosul de soia, dar nu va faceti griji, pestele nu va iesi sarat. Eu chiar am mai adaugat putina sare la servire.
Crestam pestele lasand aproximativ 1 cm intre crestaturi.
In fiecare crestatura punem cate 1-2 felii de ceapa sau cate va au loc.
Ungem din abundenta pestele cu sos de mustar .
Eu am uns si in interior pestele caci imi ramasese mustar. daca va mai ramane ceapa, o puteti adauga si pe aceasta in interiorul pestelui. Il dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos. Pofta buna! Eu cand i-am reincalzit i-am cam rumenit
1
Puteti folosi orice garnitura doriti, noi avand o pitica ce adora broccoli, asa l-am servit. Trebuie neaparat stropit cu zeama de lamaie.