Macrou la cuptor cu morcovi si cartofi

de Constelatialeu in Peste, 11 Ian 2016 | 9120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati macrou
  • 2 morcovi mai mari
  • 5 cartofi potriviti
  • 1 lamaie
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu morcovi si cartofi:

Curatam pestele, avem grija sa scoatem si branhiile, presaram sare si-n interior si pe exterior. Separat curatam morcovii si cartofii si ii taiem rondele mai groase. Intr-o tava punem hartie de copt, asezam morcovii si cartofii, presaram putina sare , apoi asezam pestele, taiem rondele de lamaie, le asezam deasupra si in interiorul pestelui, turnam uleiul peste peste si legume, apoi invelim cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru 1 ora si jumatate, iar inainte cu jumatate de ora ridicam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu morcovi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Gicuta 1

12.01.2016, 10:43

Delicios!

Bya Ralu 1

12.01.2016, 13:29

bun

Catalina L 1

13.01.2016, 18:21

f bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum pastram icrele proaspete cea mai sigura metoda