Macrou la cuptor

de madi_marin in Peste, 22 Iul 2010 | 40077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri
  • 1 lamaie mica
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • foi de dafin
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Macrourile se curata si li se taie capul si coada. Se spala , se sterg,se  ung cu ulei si se presara cu sare si piper.

Se taie pe latime din loc in loc si se pun in crestaturi  jumatati de felii subtiri de lamaie, usturoi si marar, iar in interior li se pun cate o foaie de dafin.

Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se mai picura deasupra putin ulei si suc de lamaie. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi si rozmarin