Macrou la cuptor

de madi_marin in Peste, 13 Iun 2015 | 12532 vizualizari

 

Macroul este unul din peştii care ne plac. Este gustos , accesibil şi poate fi pregătit în multe feluri.

 

INGREDIENTE

  • 2 macrouri
  • 2 roşii mari
  • 2 felii de lămâie
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Peştii se curăţă, se spală şi se taie bucăţi.

Se pun bucăţile într-un castron termorezistent.

Usturoiul se taie feliuţe, roşiile bucăţele mici , feliile de lămâie la fel şi se pun peste peşte.

Se condimentează cu sare şi piper, se presară mărar tocat ,se acoperă cu apă şi se dă vasul la cuptor.

Peştele se întoarce o singură dată.

Se lasă la cuptor până scade lichidul şi peştele se rumeneşte frumos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]