Busa

de cati in Peste, 12 Mai 2011 | 7079 vizualizari

 

Deocamdata singurul peste proaspat care se gaseste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 peste busa
  • delikat
  • piper
  • ulei 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Busa:

Am spalat pestele, l-am curatat  si l-am taiat felii.

Am uscat feliile de peste cu prosoape de bucatarie.

Am presarat delikat si piper.

Am pus ulei in tigaie si cand s-a infierbantat uleiul am adaugat pestele.

Bucatile le-am intors cand s-au rumenit pe o parte si dupa ce s-a rumenit si cealalta parte le-am scos si le-am lasat sa se scurga de ulei pe prosoape de bucatarie.

Am servit cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Busa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la pachet