Busa

de cati in Peste, 12 Mai 2011 | 7243 vizualizari

 

Deocamdata singurul peste proaspat care se gaseste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 peste busa
  • delikat
  • piper
  • ulei 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Busa:

Am spalat pestele, l-am curatat  si l-am taiat felii.

Am uscat feliile de peste cu prosoape de bucatarie.

Am presarat delikat si piper.

Am pus ulei in tigaie si cand s-a infierbantat uleiul am adaugat pestele.

Bucatile le-am intors cand s-au rumenit pe o parte si dupa ce s-a rumenit si cealalta parte le-am scos si le-am lasat sa se scurga de ulei pe prosoape de bucatarie.

Am servit cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Busa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

13.05.2011, 08:20

ionela2682 1

17.05.2011, 19:32

Nici nu am auzit de pestele asta!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:44

nici eu dar important e ca e comestibil

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]