Ramanem tot la peste, de aceasta data ton, intr-o combinatie care mie imi place la nebunie! Yuums! :)
Am pus la fiert macaroanele intr-o oala cu multa apa si cu un praf de sare.
Intr-o tigaie am pus 3-4 linguri de ulei de masline si l-am lasat sa se incinga.
Am adaugat ceapa taiata julien si usturoiul taiat.
Peste ele am pus 2 linguri de apa, sucul de la 1/2 lamaie, cimbru, oregano, sare si piper.
Le-am lasat 5-6 minute pe foc mediu, apoi am adaugat ketchup-ul de casa si rosiile pasate cu blenderul.
Am amestecat de cateva ori si am lasat 10-15 minute la foc mic sa se evapore lichidul.
Am adaugat apoi maslinele taiate feliute (daca sunt mici merg si intregi), busuioc si marar verde tocate fin.
In 5-6 minute am oprit focul si am pus sosul deoparte.
Am scurs bine macaroanele, le-am asezat pe farfurie si am adaugat sos peste ele.
Am adaugat si cateva lingurite de ton maruntit, felii de lamaie si busuioc verde.
Le-am servit cu mare pofta ca intotdeauna cand vine vorba de paste :))