Macaroane cu cartofi

de pity19 in Paste, 5 Iun 2014 | 4084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o mana macaroane
  • 1 cartof
  • un ou fiert
  • sare
  • piper
  • o bucata carnat picant proaspat
  • branza telemea sarata de vaca
  • sos de usturoi cu smantana si castravete ( gata cumparat )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu cartofi:

Clatim cartoful, curatam de coaja si taiem in patru ;

Bucata de carnat o taiem feliute ;

Branza o rupem cu mana ;

Oul il punem la fiert , dupa care il curatam de coaja si il taiem in doua ;

Macaroanele cu bucatile de cartof le punem la fiert ;

Cand au fiert scurgem de apa  , condimentam cu sare, piper ;

Presaram deasupra branza , asezam carnatul si oul fiert !

Peste cartofi punem 1 lingura sos de usturoi cu smantana si castravete!

Servim  impreuna cu salata de rosii si castraveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi