Lipii libaneze

de Dea_Dea in Piine, 19 Aug 2014 | 6457 vizualizari

 

Bune la shaworma :)

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri cu varf de faina
  • un praf de sare
  • jumatate de cub de drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta 150 -200 ml
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii libaneze:

Faina cu sarea se pun in bol. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se adauga peste faina, in continuare adaugam uleiul de masline. Incepem sa framantam adaugand pe rand apa , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.

Adaugam putin ulei , framantam si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Din aluat facem bilute pe care le intindem cu sucitoarea foarte subtire (2 mm), punem lipiile in tigaie la rumenit si pe o parte si pe cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii libaneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipii libaneze cu chimen