Lipie de orez spaniola

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 29252 vizualizari

COMENTARII (18)

Laly 1

22.07.2010, 18:03

Ce bunatate,am ajuns dupa miros

Corinuta 1

22.07.2010, 18:08

Ms Laly

silvi0ara 1

22.07.2010, 18:28

epurasha2bb 1

22.07.2010, 18:33

5 furculite! imi place mult! eu sunt mare mancator de orez si ma bucur de orice reteta noua! asta e tare buna si usor de facut!

Julie 1

22.07.2010, 18:43

Interesant !De incercat!

Rocsi 1

22.07.2010, 19:11

Bucataras Medi 1

22.07.2010, 19:20

interesanta reteta ta...................

nadina73 1

22.07.2010, 20:02

si asta e la favo super buna ideie 5 furcu

Corinuta 1

22.07.2010, 20:37

Silvioara, multumesc.

Corinuta 1

22.07.2010, 20:37

Roberta, ma bucur ca-ti place!

Corinuta 1

22.07.2010, 20:38

Julie, daca o incerci, n-o sa-ti para rau!

Corinuta 1

22.07.2010, 20:39

Rocs&Medi, multumesc!

Corinuta 1

22.07.2010, 20:41

Nadina ma bucur si eu cand descopar retete noi, iar daca sunt si bune....Te pup!

Ina 1

23.07.2010, 21:09

Gouda 1

22.09.2010, 20:48

Ce gustosenie

Corinuta 1

24.09.2010, 09:33

Multumesc Gouda

adry88 1

18.05.2011, 21:37

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:59

am salvat reteta trebuie facuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu sos de branzeturi