Limonada de levantica

de ianculubita in Bauturi, 17 Sep 2011 | 3703 vizualizari

 

Nu stiu cum e pe la voi dar la Galati este foarte cald;asa ca m-am gandit sa va racoresc cu o limonada

 

INGREDIENTE

  • sucul de la 2lamai
  • 3ooml apa
  • coaja rasa de la 2lamai
  • 2linguri de flori uscate de levantica
  • Sirop
  • 120g zahar
  • 300ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada de levantica:

Se amesteca sucul de lamaie cu apa,coaja de lamaie si levantica,se amesteca,se acopera si se da la frigider pana a doua zi cand se strecoara si se amesteca cu siropul de zahar rece;se serveste cu cuburi de gheata si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada de levantica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

19.09.2011, 23:19

Nu m-am gandit niciodata la asta...cred ca e minunat de aromata

mamaieelena 1

22.09.2011, 18:39

f bun

Lau 1

04.10.2011, 13:57

interesanta combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
“Amardeen”-Bautura racoritoare de caise uscate