Limonada cu menta si lamaie.

de Laly in Bauturi, 18 Iul 2010 | 11540 vizualizari

 

Si cum au venit din nou caldurile,sa bem un pahar de limonada.

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai
  • 1 mana de menta proaspata
  • zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu menta si lamaie.:

Se spala menta si lamaile.Menta se toaca marunt.Intr-o carafa sau in ce are fiecare, se pune zaharul in functie de gustul fiecaruia si se completeaza cu apa.

Mestecam bine pana se topeste zaharul.O lamaie o stoarcem si punem zeama in carafa.

Cealalta lamaie se taie feliute si se adauga in cana.Menta se adauga si ea.Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Se strecoara si se pune intr-un pahar inalt.Se orneaza cu zahar si o feliuta de lamaie.

Aceasta limonada capata un gust deosebit din cauza mentei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu menta si lamaie." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Laly 1

22.07.2010, 14:17

Julie este rece ca gheata,dar mai punem si un cub cu gheata

mena29 1

23.07.2010, 16:14

a fost rece si bun,multumesc

elena1988 1

24.02.2011, 09:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada