Milkshake de banane

de Dulceatadetrandafiri in Bauturi, 18 Apr 2011 | 5256 vizualizari

 

O bautura cremoasa si hranitoare, gata in 5 min cu care sa te rasfeti in loc de cafeaua de dimineata, cu cateva patrate de ciocolata alaturi sau pe post de "ciuguleala" intre mese.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 pahare inalte:
  • o banana mare si coapta
  • 400 ml lapte rece
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • optional felii de banana alaturi, ciocolata, frisca, cuburi de gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milkshake de banane:

Un pahar l-am pregatit cu frisca si altul fara, dupa gusturi si dorinte :) .

Daca vrei sa iti iasa o bautura mai densa, mai poti adauga o banana, dar mai intai foloseste una singura si vezi apoi cum iti convine consistenta. Intr-un vas inalt, cilindric, pui laptele, banana decojita si taiata in patru, zaharul si mixezi cu mixerul vertical pana zapacesti banana de tot. Sau, mai simplu, pui totul in blender.

Servesti imediat, alaturi de ingredientele optionale. Vitaminizare placuta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Milkshake de banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zmeurata