Mi-a placut mult ideea Rocsiutei, astfel ca am incercat o varianta cu fructe pentru Rebeca :) si pentru noi!
Curăţăm vişinele de sâmburi şi codiţe. Nectarinele le tăiem în cuburi. Cu ajutorul unui minitocător/blender le pasăm complet.
Lămâile şi portocalele le taiem în jumătăţi si le stoarcem sucul folosindu-ne de un storcător manual.
Siropul de mentă îl incorporăm în mierea de albine. Adăugăm apa minerală, fructele pasate şi sucul de lămâie şi portocală. Omogenizăm totul până la diluarea completă a mierii de albine.
Se păstrează la rece până la servire. În caz contrar, se strecoară, se toarnă în pahare/carafe, se ornează cu frunze de mentă proaspătă si se adaugă cuburi de gheaţă, multe, multe! Poftă bună.
1
Apa minerala carbogazoasa poate fi inlocuita cu apa plata.