Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 11547 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.06.2015, 17:22

O fi foarte buna Dar de ce este necesar 6 ore de pregatire ?

Adele 1

18.06.2015, 17:22

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 17:22

Oana 1

18.06.2015, 17:27

Miha, este la crockpot, fiind si carne de vita, dureaza destul de mult sa se fragezeasca ca lumea...e bine ca eu pun mancarea dimineata si pana la pranz e gata. In plus, nu trebuie sa amestec, sa verific, il uit efectiv acolo

Panacris 1

18.06.2015, 17:38

- Andreea - 1

18.06.2015, 17:41

Bya Ralu 1

18.06.2015, 17:56

ce mult imi place

Gicuta 1

18.06.2015, 18:32

O bunatate!

simona72 1

18.06.2015, 19:03

MotanLaOale 1

18.06.2015, 19:17

buna rau

Andra_Constantinescu 1

18.06.2015, 19:55

Catalina L 1

18.06.2015, 21:05

ce-mi place

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

imi place mult

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:02

super buna

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:31

A cui limba ai folosit?

Anett 1

03.05.2022, 01:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de masline cu carne de vita