Limba cu masline

de getix in Porc, 2 Iul 2011 | 4662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  •  masline
  • bulion sau rosii
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa  rece cu sare si foi de dafin,  cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate  din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile (sau bulionul). Se stinge  cu  supa ( daca ai pregatita ) sau apa.Se adauga limba , maslinele si vinul  si se lasa la foc mic  pentru cateva minute . Se presara marar . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

horia 1

06.07.2011, 22:19

un fel de mancare (delicatesa ptr. mine),pe care nu-l pot refuza niciodata.iti multumesc ptr. comentariu!

diaconta 1

06.07.2011, 22:23

vroiam sa zic ceva...da' mai bine tac

DIANA B 1

10.08.2011, 15:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba cu praz si masline