Limba cu masline

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2011 | 12101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi porc
  • 1ceapa
  • suc de rosii
  • 1lingura faina
  • 300g ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi dafin
  • 1ceasca vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min,dupa care aruncam apa si punem din nou la fiert pana ce se fierbe.Cand furculita intra usor inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem.

Ceapa o curatam si o taiem marunt, dupa care o punem sa se caleasca. Cand ceapa a devenit aurie punem sucul de rosii, o lingura de faina si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate putin amestecand repede sa nu se formeze cocoloase).

Sa nu uitam sa punem si maslinele cateva minute la fiert(10-15min)

Punem si limba,condimentele,vinul si maslinele apoi mai lasam 10 min.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]