am fost plecati la gratar sambatat trecuta si cum de obicei la gratar se fac mai multe feluri ..................a ramas carne de porc mai multa s-a mancat mai mult de pui si peste....................asa ca acasa s-a mancat ce s-a mancat din carnea de porc dar a mai si ramas ..........si ma gandeam sa fac o iahnie de fasole cu carne de porc la gratar..............a iesit grozava
Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in putin ulei,
cand devine sticloasa se pune carnea de porc taiata bucatele mici si se amesteca bine,
se lasa sa dea 2-3 clocote cu 1 canita de apa(asta in cazul in care carnea e prajita deja )Dupa care se pune fasolea din borcan se mai condimenteaza daca e cazul se pun si foile de dafin se dau 2 clocote apoi se pune faina amestecata cu pasta de tomate.Se mai lasa 3-4 minute si apoi se stinge focul
Se serveste calda
O mancarica si rapida si foarte buna,data viitoare cand facem gratar o sa repet reteta ,carnea prajita la gratar ii da un gust foarte placut si bun