Legume natur

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Feb 2015 | 6147 vizualizari

 

o mancarica rapida si satioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg cartofi de marime mica
  • 3-4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume natur:

Curatam si spalam legumele.

Morcovul se cresteaza din loc in loc pe lungime si scoatem cate o fasie subtire, apoi il feliem dupa preferinta, obtinem astfel rondele cu aspect de floare.

Cartofii se feliaza cu cutitul de feliat branza.

Punem rondelele de legume intr-o oala la fiert in apa rece, adaugam sare dupa gust si boabele de piper.

Lasam la fiert cca 20 min. pana patrunde usor furculita in legume.

Scurgem apa in care au fiert legumele, adaugam uleiul si patrunjelul tocat, apunem capacul si scuturam usor oala sa nu se zdrobeasca legumele fierte.

Servim aceasta garnitura simpla sau cu ceva carnita langa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi