Legume la tigaie

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 15 Aug 2014 | 3672 vizualizari

 

O idee dupa pranzul lui Boss! Mersi! Foarte bune au fost, le-am repetat, am marit cantitatile de legume! :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 ciuperci proaspete champignon
  • un dovlecel mic
  • o vânăta
  • 1/2 ardei capia
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • cateva linguri de iaurt gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Se spala ciupercile si se taie felii. Dovleacul se curata de coaja si se taie cubulete. La fel si vânăta (la recomandarea lui Boss) se curata de coaja si se taie cubulete. Eu am lasat cateva cubulete si cu coaja. Ardeiul capia se spala si taie la fel in cubulete.

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins apoi se pun ciupercile. Se lasa cateva minutele sa se inmoaie cu putina sare, apoi se adauga pe rand cubuletele de vinete, ardei si dovleac. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pe foc pana se inmoaie legumele. Eu am gustat din fiecare si cand am simtit ca e pe gustul meu le-am luat de pe foc, am pus usturoiul pisat si le-am acoperit putin. 

Am asezat legumele in farfurie iar deasupra am pus iaurt.

O minunatie! Pofta buna sa aveti!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie