Legume la tigaie

de vero_closca in Mancaruri de post, 12 Apr 2010 | 8278 vizualizari

 

o reteta delicioasa mai ales in zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti in coaja(poate ti-au ramas de la salata orientala)
  • 1 ardei gras mare si rosu
  • 1 borcanel ciuperci feliate
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Incingi uleiul si pui intai cartofii sa se caleasca.

Adaugi ardeiul,ciupercile, apoi ceapa si usturoiul.

Calesti usor legumele,cat sa se inmoaie putin,presari cu sare ,piper si cimbru si servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci pleurotus cu praz