Aveti tot felul de legume prin frigider si numai stiti ce sa gatiti, iata ceva simplu de facut pentru oricine.....mai trebuie sa faceti rost de niste pulpite de pui sau ce carnita doriti ....si intr-o ora masa-i gata!
Se spala si se curata legumele.
Se taie cartofii felii mai grosute si morcovii felii mai subtiri
Se taie ardeii in patratele
Ciupercutele se taie bucati potrivite
Se amesteca toate in tava cu sare/vegeta si 2-3 linguri de ulei de masline
Se stropeste cu 1-2 cani apa (sa nu fie foarte multa apa pt ca ciupercutele isi vor lasa si ele apa!)
Se presara pastrunjel, se acopera tava cu folie de staniol si se da la cuptor la foc potrivit....cam aprox.1 h
Pulpitele se spala, se dau cu sare/vegeta si se asaza in tava impreuna cu bucati de usturoi.
Se ung cu sosul de rosii, se presara patrunjel si se stropeste totul cu apa.
Se da la cuptor la foc potrivit pentru 1 ora, tava acoperita si ea cu staniol.
Cand sunt aproape gata atat pulpele cat si legumele se inlatura folia de staniol pentru a se rumeni inca 10min.
1
cam la jumatate de ora este bine sa se intoarca legumele si pulpitele