Legume și brânză tofu pe foi crocante

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 2 Apr 2012 | 4367 vizualizari

 

O rețetă simplă, rapidă și gustoasă. Poate fi o ”variantă” pentru o zi de post și nu numai....foi crocante și legume zemoase.

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de plăcintă;
  • 2 ardei galbeni;
  • 2 ardei roșii;
  • 2 cepe roșii;
  • 3 roșii;
  • 100 g brânză tofu;
  • cimbru;
  • busuioc;
  • ulei de floarea soarelui;
  • ulei de măsline;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume și brânză tofu pe foi crocante:

Se călește ceapa, 1 minut, în ulei încins, se adaugă ardeii, se lasă 2-3 minute după care se condimentează cu cimbru, busuioc, sare, piper.

Foile de plăcintă (unse fiecare cu ulei), se taie în două (pe lățime), se iau 3 foi și se ”îndoaie” fiecare margine, cam 1-1.5 cm.

Se așează legumele călite, roșiile tăiate, apoi brânza tofu; se stopește totul cu ulei de măsline, se presară puțin busuioc, piper și se pun în cuptor, timp de 20 minute.

 

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Legume și brânză tofu pe foi crocante" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de dovlecei