Legume cu pulpa de curcan la cuptor

de AndreaE in Curcan, 25 Noi 2013 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 dovlecel
  • 1 pulpa curcan superioara
  • sare, piper, condimente
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu pulpa de curcan la cuptor:

Se dezoseasa pulpa de curcan si se taie in 5. Se taie cubulete cartofii si dovlecelul, ardeii si ceapa se taie fidelute, morcovii rondele. Se amesteca si se aseaza intr-o tava. Peste se pun bucatile de carne. Se condimenteaza , se pune uleiul de masline si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune la cuptor incins, 190 gr , 1 ora , apoi se da jos folia si se mai lasa pana se rumeneste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu cartofi la cuptor