Legume cu coasta de porc la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 10 Iun 2010 | 6747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata coasta de porc proaspata
  • 3 cartofi
  • un dovlecel
  • o rosie
  • amestec mexican congelat
  • cozile de la o ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • bioa iute/dulce
  • un pahar cu apa
  • putin ulei pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu coasta de porc la cuptor:

Spalam legumele si carnea.

Legumele le taiem dupa preferinte, eu am taiat cartofii, dovlecelul, morcovul, rosia rondele, ceapa putin mai mare, iar carnea bucati potrivite.

Am uns o tava cu ulei, am pus legumele, peste care am pus carnea, am condimentat cu piper, boia, apoi am pus un pahar cu apa in care am dizolvat sare ( asa potrivesc mai bine gustul de sare ) si am dat la cuptor pt cca. 40-50 de min.

La jumatatea intervalului, intoarcem carnea si amestecam putin in legume.

Se serveste alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu coasta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sylvia 1

11.06.2010, 10:27

Excelent arata nota maxima si de la mine, super bine ti-a iesit. Asa apetisant arata costita aia ca il inteleg pe sot dei si eu ca si tine as manca doar legumele acum la dieta

Dana Cristea - pusikmea 1

12.06.2010, 08:30

silvia ms frumos, eu inca nu am curaj sa ma apuc iar de dieta, insa ar trebuii

mihaelar63 1

12.06.2010, 08:37

5 furculite , in iunie totul are alta savoare cu atatea legume proaspete si colorate

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie